-->

Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki

Chord Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki || Kunci Gitar Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki || Lirik Lagu Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki
Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki
Passtyle ft Via Wonsa - Ati Iki
Intro : 
F G Em A
Dm G C G

   C   G      Am
mbiyen.. ora koyo ngene
 Dm      G     C
uwes bedo karo kahanane..
    F  G
ra iso nepati
     Em    Am
sing mbok ucap wingi
  Dm    G        C  G
bahagiomu dinggo wong liyo..

   C    G      Am
mbiyen.. ora koyo ngene
  Dm     G      C
kabeh.. wes tak perjuangke..
  F      G
nanging kowe milih kae
 Em        Am
aku mbok tinggal dewe
  Dm    G        C
bahagiomu dinggo wong liyo..

Reff :
      F
 aku ngerti..
   G        Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm    G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

     F
 ora sadar..
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk.. ajur ra karuan..

Musik : 
        F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em  Am
        Dm G C..

       F
opo kudu sadar..
 G       Em
ati iki, ora jembar
Am      Dm
 medotake tresno..
     G          C
lungamu.. amung ninggal loro..

[backing vocal Via Wonsa]
      F   G      Em   Am
sepurane.. aku durung iso.. nompo
Dm   G   C
 kang mas sing iseh tresno..
  F    G      Em  Am
estu.. kulo nyuwun pangapuro
     Dm   G           C
siji-sijine wong sing tak tresno..

Reff :
      F
 aku ngerti..
   G       Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm    G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

     F
 ora sadar..
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk.. ajur ra karuan..

     F
 aku ngerti..
   G        Em  Am
 loro ning njero ati iki
 Dm   G    C
  nyekseni kowe ninggalke janji..

     F
 ora sadar..
  G      Em   Am
 atiku wes kadung ambyar
   Dm   G     C
 remuk.. ajur ra karuan..

   F    G      Em Am
 remuk.. ajur ra karuan..
  Dm   G         C
 atiku.. wis ambyar kelaran..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel