-->

Ozone - Tinggal Kenangan

Chord Ozone - Tinggal Kenangan || Kunci Gitar Ozone - Tinggal Kenangan || Lirik Lagu Ozone - Tinggal Kenangan
Ozone - Tinggal Kenangan
Ozone - Tinggal Kenangan
(Intro) 
F G Em Am
Dm G C..

Am      Dm   G      C
pancen dalane.. kudu diuwiske..
Am      Dm   G      C
ra bakal iso.. diterus teruske..
Am      Dm    G     C
aku lan kowe.. wis dudu jodone
Am      Dm    G     C
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F    G
sepurane awakku..
Em       Am
ra nyenengke atimu..
Dm    G     C C7
mergo.. aku ra mampu..

F      G
mugo kowe ketemu..
Em       Am
sing iso nggawe ngguyu..
Dm     G     C C7
bahagia saben.. wektu..

(Int.) 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

Am      Dm   G     C
pancen dalane.. kudu diuwiske..
Am      Dm   G      C
ra bakal iso.. diterus teruske..
Am      Dm    G     C
aku lan kowe.. wis dudu jodone
Am       Dm    G     C
wis ngono wae.. mlaku dewe dewe..

(Chorus)
F     G
sepurane awakku..
Em       Am
ra nyenengke atimu..
Dm    G     C C7
mergo.. aku ra mampu..

F      G
mugo kowe ketemu..
Em       Am
sing iso nggawe ngguyu..
Dm     G     C
bahagia saben.. wektu..

  C  G    Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em      F     G     C
roso tresno iki.. wis ra nduweni..
   C    G     Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em        F
kowe sing tak sayang..
G       C
tinggal kenangan..

Dm        -Em F
 kowe sing tak sayang..
G# A#     C
   tinggal kenangan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel