-->

Overall - Rasepele

Chord Overall - Rasepele || Kunci Gitar Overall - Rasepele || Lirik Lagu Overall - Rasepele
Overall - Rasepele
Overall - Rasepele
(Intro) 
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C G

C         G        Am
tresno.. sing ning njero dodo..
  Dm     G        C C7
kowe.. sing wis tak percoyo..
   F       G
nanging kabeh kuwi wis koyo
C   G/B  Am
langit lan bumi..
  Dm   G     C G
adoh.. raiso dadi siji..

C       G      Am A
tresno.. ra kudu di pekso..
   Dm    G      C C7
ndungo.. karo sing Kuoso..
   F       G
yo wes ben lilakke wae
      C  G/B  Am
embuh kui wis ro liyane
     Dm         G      C  C7
mugo Gusti.. paring ati nggo dewe..

   F    G
mergo.. tresno aku
 C  G/B  Am
iso lali konco..
     Dm    G     C
tapi tresnaku mbok sio sio..
      F     G
ning njobo nyobo rapopo
      C  G/B Am
neng njero ati..ku lilo
      Dm    G     C
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  F    G    C Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm     G         C C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F  G    C Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm    G       C C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

(Int.) 
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C

   F    G
mergo.. tresno aku
 C  G/B  Am
iso lali konco..
     Dm     G     C Dm Em C
tapi tresnaku mbok sio sio..
      F     G
ning njobo nyobo rapopo
      C  G/B Am
neng njero ati..ku lilo
      Dm     G     C C7
eling wae.. aku ki rasepele..

(Chorus)
  F   G    C Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm     G         C C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F   G    C Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm    G        C C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..

  F   G    C Am
kowe.. nglarani aku..
       Dm     G       C C7
sumpah mati.. aku wis kadung jeru..
  F   G    C Am
kowe.. ngapusi aku..
      Dm    G        C C7
rasepele.. aku tenan mbek kowe..
   Dm G
rasepele..

   F    G
mergo.. tresno aku
 C  G/B Am
iso lali konco..
     Dm     G     C
tapi tresnaku mbok sio sio..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel