-->

Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi

Chord Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi || Kunci Gitar Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi || Lirik Lagu Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi
Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi
Overall - Rasah Bali Aku Wes Ora Sudi
Intro : 
C G Am
C G Am G F Fm C..

    C     F     C
naliko awakdewe bebarengan
     C       F      C
sabendino rasane wegah kelangan
  Am        A       Dm
nanging roso tresnoku engkau sia-siakan
     F            G
nyatane koe golek kesempatan..

  C         F        C
loro ati ngerti koe neng mburiku
 C          F        C
eling crito masa lalu neng uripmu
  Am        A        Dm
bingung rasane atiku koe iseh saling rindu
      F              G
karo uwong seng wes tau dadi alesanmu..
  C
ngguyu..

*)
      F     Fm     C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F   Fm    C
saktenane atiku kanggo awakmu
F        G  F       G    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      C  G  Am
 janjimu.. karo aku..
  F     C
 iso tekan saklawase
      F    G
 tapi ngene akhire..

      C   G   Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F    C
 yowes aku iso opo
   F    C
 yowes aku trimo lungo
    F    C
 sakjane aku ra lilo
   F       G     C
 rasah bali aku wes ora sudi..

Musik : 
C Dm Am..
C F G..

      F      Fm     C
tak pasrahke wektuku kanggo slirahmu
     F    Fm    C
saktenane atiku kanggo awakmu
F        G  F       G    
 opo koe krungu.. jerite atiku..

Reff :
      C  G   Am
 janjimu.. karo aku..
  F      C
 iso tekan saklawase
      F   G
 tapi ngene akhire..

      C   G    Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F    C
 yowes aku iso opo
   F    C
 yowes aku trimo lungo
    F   C
 sakjane aku ra lilo
   F       G     C
 rasah bali aku wes ora sudi..

      C  G  Am
 janjimu.. karo aku..
  F     C
 iso tekan saklawase
      F   G
 tapi ngene akhire..

      C    G    Am
 nyatane.. koe ro liyane..
   F    C
 yowes aku iso opo
   F     C
 yowes aku trimo lungo
    F    C
 sakjane aku ra lilo
   F        G     C
 rasah bali aku wes ora sudi..
   F        G     C
 rasah bali aku wes ora sudi..
   Dm         G     F Fm C
 rasah bali.. aku wes ora sudi.. ho o..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel