-->

Ombre Je - Ora Bakal Lali

Chord Ombre Je - Ora Bakal Lali || Kunci Gitar Ombre Je - Ora Bakal Lali || Lirik Lagu Ombre Je - Ora Bakal Lali
Ombre Je - Ora Bakal Lali
Ombre Je - Ora Bakal Lali
Intro : 
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C G

  C   Am
naliko semono
 F            G
aku tresno marang sliramu
        Em   Am    Dm G
duh cah ayu pepujaning atiku..

  C         Am
nanging romo lan ibumu
 F      G -F
ora paring restu
 Em    Am
amergo aku wong cilik
 Dm   G
ora ndue bondo..

  Em    E
nanging aku ora
         Am    G
bakal ngalah ing kahanan
       F -Em
mring sliramu
   -Dm -Bb   G
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      F  G
 aku ora.. bakal..
           Em Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G       C
 nembung sliramu kang 
       C7
 tak tresnani..

       F   G
 ugo semono.. kui..
        Em   Am
 uripku wis kecukupan
         Dm
 bakal nglamar koe
   G            C  C7
 gawe tentrem neng atimu..

Musik : 
F G C..
Dm G C..

  C  Am
naliko semono
 F           G
aku tresno marang sliramu
        Em   Am   Dm G
duh cah ayu pepujaning atiku..

  C         Am
nanging romo lan ibumu
 F      G  F
ora paring restu
 Em    Am
amergo aku wong cilik
 Dm   G
ora ndue bondo..

  Em    E
nanging aku ora
         Am     G
bakal ngalah ing kahanan
      F -Em
mring sliramu
    -Dm D    G
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      F  G
 aku ora.. bakal..
           Em Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G      C
 nembung sliramu kang 
      C7
 tak tresnani..

       F   G
 ugo semono.. kui..
        Em  Am
 uripku wis kecukupan
          Dm
 bakal nglamar koe
   G            C  C7
 gawe tentrem neng atimu..

      F       G
 aku ora.. bakal lali
        Em   Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G      Gm
 nembung sliramu kang 
       C
 tak tresnani..

       D   F
 ugo semono.. kui..
        Em    A
 uripku wis kecukupan
          Dm
 bakal nglamar koe
   G          C
 gawe tentrem neng atimu..
 A       Dm
  bakal nglamar koe
   Em        F Em
 gawe tentrem neng atimu..
        Dm
 bakal nglamar koe
   G         Fm Bb C
 gawe tentrem neng a.. timu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel