-->

Ngudi Rahayu - Eling Aku

Chord Ngudi Rahayu - Eling Aku || Kunci Gitar Ngudi Rahayu - Eling Aku || Lirik Lagu Ngudi Rahayu - Eling Aku
Ngudi Rahayu - Eling Aku
Ngudi Rahayu - Eling Aku
Intro : 
F G C -G/B Am
Dm G C..

C        F
 naliko kowe lungo
G           Em    Am
 ati loro sing tak rasakno
           Dm
tak cobo nglalekke
        G
nanging ora iso..

C           F
 nganti tekan saiki
G        Em      Am
 loro iki durung iso mari
        Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati..

Dm       G
 sakjane aku ora iso mekso
C   Em      Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm         Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F               G
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  F    G    C      Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G     C    Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu..

C           F
 nganti tekan saiki
G       Em      Am
 loro iki durung iso mari
        Dm
Gusti paringono
      G
panglipur ati..

Dm        G
 sakjane aku ora iso mekso
C   Em      Am
 aku ora nduwe doyo opo-opo
Dm          Em
 nanging saiki aku sih percoyo
    F              G
aku ndongo kowe ndang balio..

Reff :
  F    G    C      Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G     C    Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu..

  F    G    C     Am
 aku ora iso.. adoh soko kowe
  Dm    G     C
 aku ora iso dewe'an koyo ngene
      F     G      C    Am
 sing tak jaluk kowe.. bali karo aku
  Dm      G        C
 eling aku tulung buka'en atimu..
  Dm      G        Am
 eling aku tulung buka'en atimu..
  Dm                  C
 eling aku.. tulung buka'en atimu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel