-->

Nella Kharisma - Aku Iki Sopo

Chord Nella Kharisma - Aku Iki Sopo || Kunci Gitar Nella Kharisma - Aku Iki Sopo || Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Iki Sopo
Nella Kharisma - Aku Iki Sopo
Nella Kharisma - Aku Iki Sopo
Intro : 
Am..G..F..C E
Am..G..F..C E

Am   G
 aku iki sopo
         F
dudu sopo sopo..
             C    E
nanging atiku dadi.. loro..

Am            G
 nyawang awakmu dilarani
              F
neng ngarep moto iki..
               C    E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm       Am  Em     Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                C    E
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Am        Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F        C    E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am      Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm    E      E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Musik : 
F..C..Dm..G..
F..C..Dm..E..

Am   G
 aku iki sopo
        F
dudu sopo sopo..
               C   E
nanging atiku dadi.. loro..

Am          G
 nyawang awakmu dilarani
               F
neng ngarep moto iki..
               C    E
perih ati ra tego.. ngingeti..

Dm       Am   Em    Dm
 masio aku ora.. iso.. nduweni
                C    E
awakmu sedih atiku melu perih..

Reff :
      Am       Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F       C    E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am      Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm     E      E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

      Am       Em
 aku iki sopo.. dudu apa-apamu
          F       C     E
 nanging ati iki.. mendem.. perih
      Am      Em
 aku iso opo.. dudu apa apamu
  Dm    E      E
 awakmu.. isih sayang dek'e..

Outro : 
F..C..Dm..E..E..Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel