-->

Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Chord Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan || Kunci Gitar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan || Lirik Lagu Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan
Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan
Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan
Intro : 
C..E..Am G F G..

C         Dm
ora gampang.. aku ngelalekke
G           C   C-G/B
kadung akeh kenangane
A                  Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi
 F      G        C  G
ora ono kowe sing ngancani..

C
prapatan klodran
      Dm
aku nangis pinggir ndalan
  G
naliko kelingan
       C      C-G/B
kowe ngajak bubaran
A             Dm
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     F         G      C
kowe tak jak balen tete po wegah..

Int. 
Dm G C..

Am         Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F      D       G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
      E
 neng pinggir segoro
    F                 G
 angslup jeru neng parangkusumo..

           C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am               Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun deso
         Em      Am
 janjimu mbangun keluargo
         Dm
 nanging ngopo doyo, 
    G       C
 setyoku wis muspro..

Musik : 
Dm..Em..F G C..
Dm..Em..Fm G..

Am          Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F      D       G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Reff :
        C
 loroku iki sing tak gowo
 E
 neng pinggir segoro
    F                 G
 angslup jeru neng parangkusumo..

          C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am                Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em       Am
 janjimu mbangun keluargo
          Dm
 nanging ngopo doyo,
   G     C
 setyoku wis muspro..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em       Am
 janjimu mbangun keluargo
          Dm
 nanging ngopo doyo,
   G       C
 setyoku wis muspro.. ouwoo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel