-->

NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah

Chord NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah || Kunci Gitar NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah || Lirik Lagu NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah
NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah
NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah
Intro : 
F G Em Am Dm G C..
F G Em Am Dm G C.. 

   C   G      Am Em
pancen.. aku sing salah..
  F   G      C  Am
tibo.. roso salah wayah..
Dm           G     C  G
tresnoku yo mung kanggo awakmu..

  C     G     Am Em
nanging.. tegane awakmu..
F           G      C Am
kau.. campakkan cinta tulusku..
  Dm   G     Em      Am
demi.. de'e.. sing nglarani kowe
    Dm            G    C  C7
aku ikhlas yen pancen iki dalane..

Reff :
  F   G     Em Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm      G
 aku tak trimo ngalah
     C     Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm      G       C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

Musik : 
F G Em Am Dm G C G

  C      G     Am Em
nanging.. tegane awakmu..
F          G       C Am
kau.. campakkan cinta tulusku..
  Dm    G     Em     Am
demi.. de'e.. sing nglarani kowe
    Dm           G     C  C7
aku ikhlas yen pancen iki dalane..

Reff :
  F   G      Em Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm       G
 aku tak trimo ngalah
     C      Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm       G      C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

  F   G      Em Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm      G
 aku tak trimo ngalah
     C      Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm      G      C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

Outro : 
F G Em Am Dm G C..

    Dm  G           C
aku sadar.. kowe wes ra betah..
    Dm  G           C
aku sadar.. kabeh uwes bubrah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel