-->

Nano - Aku Pasrah


Intro : 
C Am Fm..
C Am Fm..

C         F        C
dik tresnoku mung kanggo kowe
   F       G        C  C7
saklawase yo mung kanggo kowe..
        F     G
senajan aku wong ra ndue
        Em     Am
nanging sregep nyambut gawe
    Dm      G
masio.. abot sanggane..

 C          F       C
aku sadar aku iki wong kere
  F          G         C  C7
nanging tresno iki sing nguatke..
   F    G
ra pedot dongaku
        Em   Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm   G    C  C7
mugo biso kebuka atimu..

Reff :
 F    G
 opo kurangku iki
   Em        Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm         G    C  C7
 kurang sabar pie aku iki..

   F     G
 kowe malah milih kae
 Em    Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah
     G    C
 aku mung biso pasrah..

Musik : 
Am..Dm..G..C G
A..Dm..F G C..

 C          F       C
aku sadar aku iki wong kere
  F          G        C  C7
nanging tresno iki sing nguatke..
   F    G
ra pedot dongaku
       Em    Am
yo mung kui panyuwunku
     Dm    G   C  C7
mugo biso kebuka atimu..

Reff :
 F    G
 opo kurangku iki
   Em        Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm         G    C  C7
 kurang sabar pie aku iki..

   F     G
 kowe malah milih kae
 Em    Am
 sing luwih ndue
  Dm  G
 aku ngalah..

 F    G
 opo kurangku iki
   Em        Am
 kabeh coro wes tak lakoni
   Dm        G     C C7
 kurang sabar pie aku iki..

   F     G
 kowe malah milih kae
 Em     Am
 sing luwih ndue
  Dm
 aku ngalah..
 G           C  Am F
  aku mung biso pasrah..
     G      C   Am F
 aku mung biso pasrah..
     G
 aku mung biso pasrah..

Outro : 
C Am Fm..
C Am F Fm..
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel