-->

Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno

Chord Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno || Kunci Gitar Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno || Lirik Lagu Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno
Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno
Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno
Intro : 
Am Em F C G
Am Em F G..

Am     Em
gedine tresnoku iki
    F            C    G
kanggo kowe sing tak tresnani
  Am      Em
kabeh luntur mergo kowe
    F   G
wes ono liyane..

Am      Em
wes cukup semene wae
F       C  G
wes ojo diteruske
Am      Em
hubungan aku lan kowe
  F     G
cukup semene wae..

        F            C
wes tak kuat-kuatke nahan loro iki
        Dm        G
ning nyatane atiku ora kuat..

Reff :
         C  G
 wes tak ikhlasno
         Am Em
 wes tak lilakno
      F      C
 kowe gandeng karo wong liyo
       Dm     G
 kabeh bakal tak trimo..

         C  G     Am Em
 senajan atiku loro rasane
         F    C
 nanging arep piye meneh
        Dm       G  C G
 pancen kabeh uwis garise..

Am       Em
wes cukup semene wae
F       C  G
wes ojo diteruske
Am      Em
hubungan aku lan kowe
  F      G
cukup semene wae..

        F             C
wes tak kuat-kuatke nahan loro iki
        Dm         G
ning nyatane atiku ora kuat..

Reff :
         C  G
 wes tak ikhlasno
         Am Em
 wes tak lilakno
      F       C
 kowe gandeng karo wong liyo
       Dm      G
 kabeh bakal tak trimo..

         C  G     Am Em
 senajan atiku loro rasane
         F    C
 nanging arep piye meneh
        Dm       G  F
 pancen kabeh uwis garise..

Musik : 
F G C Am F..G..
      hu uuu..

Reff :
         C  G
 wes tak ikhlasno
         Am Em
 wes tak lilakno
      F      C
 kowe gandeng karo wong liyo
       Dm     G
 kabeh bakal tak trimo..

         C  G     Am Em
 senajan atiku loro rasane
         F     C
 nanging arep piye meneh
        Dm      G  C 
 pancen kabeh uwis garise..

         C  G
 wes tak ikhlasno
         Am Em
 wes tak lilakno
      F       C
 kowe gandeng karo wong liyo
       Dm      G
 kabeh bakal tak trimo..

         C  G     Am Em
 senajan atiku loro rasane
         F     C
 nanging arep piye meneh
        Dm      G  C
 pancen kabeh uwis garise..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel