-->

Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng

Chord Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng || Kunci Gitar Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng || Lirik Lagu Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng
Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng
Lusiana - Crita Lara Prapatan Penceng
(Intro) 
F G Em Am Dm  G..

  C            G          Am G
kangen ati sing nggantung ning dodo..
     F         G        C
soyo ngabot ngaboti.. uripku iki..
       Dm      G   C      Am
kowe tego ngalarani.. lan mblenjani
     F            G      C
janjimu mbiyen koyo-koyo ra ngapusi..

  C       G/B      Am G
kelingan aku pas mbiyen kae..
   F        G            C
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Dm     G
gojekan sak dawane dalan
    C  G/B   Am
ono ning kutho pacitan
         F          G     C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Chorus)
    F     G          C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Dm    G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F      G     C
ra iso aku nduweni slirane..

(Intro) 
F G Em Am Dm G C..

  C       G/B      Am G
kelingan aku pas mbiyen kae..
   F        G            C
goncengan arep nyang.. pantai pangasan
        Dm    G
gojekan sak dawane dalan
    C  G/B   Am
ono ning kutho pacitan
         F          G     C
lewat prapatan kae sing akeh kenangan..

(Int.) 
F G C G/B Am Dm G C..
F G C G/B Am Dm G C..

(Chorus)
    F     G          C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          Dm    G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F      G    C
ra iso aku nduweni slirane..

    F    G         C  G/B Am
gagahe tugu penceng ra koyo atiku..
          F     G      C  C7
ngronto tenan aku marang nasibku..
 F      G         C G/B Am
ajur mergo wes mbok lalekke..
    F      G    C
ra iso aku nduweni slirane..

     F        G      F
prapatan penceng.. koyo janjine..
Fm      C
hu..u..u..u.. hu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel