-->

Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan

Chord Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan || Kunci Gitar Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan || Lirik Lagu Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan
Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan
Lukman Richo - Mantingan Ninggal Kenangan
Intro : 
C Em Am-A Dm
F Em Am Dm G..

  C     F
kowe pernah janji
           G      C
sok mben gelem tak jak rabi
 F        G      C
aku sabar lilo tak enteni..

  C       F
naming kok saiki
           G     C
kowe malah tego mblenjani
  F        G     C
karo aku sing wis gemati..

    F      G
aku wis ra percoyo
    Em     Am
opo sing tok karepno
     Dm        G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
       C
 ning mantingan
      Em    Am
 kowe ninggal kenangan
   A       Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

        C      Em
 senajan tresnoku duwur
       Am    A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

Int. 
F G Em Am
Dm G C..

  C     F
kabeh tak lakoni
            G     C
sing mbok jaluk tak turuti
    F
kanggo kowe
     G    C
sing ono ning ati..

  C      Em
kabeh soyo bubrah
       Am    A
tambah ra karu-karuan
  Dm
kowe milih lungo
       G
masio aku tetep njogo..

    F       G
aku wis ra percoyo
    Em    Am
opo sing tok pikirno
     Dm        G
kowe ngapusi kowe nglarani..

Reff :
       C
 ning mantingan
      Em     Am
 kowe ninggal kenangan
   A       Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C      Em
 senajan tresnoku duwur
        Am   A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..

        C
 ning mantingan
      Em    Am
 kowe ninggal kenangan
 A         Dm
 karo aku sing mbok gawe loro
       G
 aku gelo lan kuciwo..

         C      Em
 senajan tresnoku duwur
      Am    A
 koyo tugu perbatasan
      Dm
 nyatane tresno iki
       G
 malah mung po nggo dolanan..
         F        G      C
 ning mantingan kowe ninggal kenangan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel