-->

Loro Ati Official - Ati Nisun

Chord Loro Ati Official - Ati Nisun || Kunci Gitar Loro Ati Official - Ati Nisun || Lirik Lagu Loro Ati Official - Ati Nisun
Loro Ati Official - Ati Nisun
Loro Ati Official - Ati Nisun
Intro : 
Am C Dm Am
Am C G Em Am..

Am            C
sing tak sawang.. amung kanggo riko
   Dm                  Am
ngugemi ati nisun kang angen angen..
Am            C
sing tak tresno.. amung siji riko
       G
ra biso diganti,
      Em       Am  
amung riko sing ono ning ati nisun..

Int. 
Am C Dm Am

Am          C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am              C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em      Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am          Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G              Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku..
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe..

Am
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
C
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Dm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Am
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo..

Am
 ajur roso ning ati iki
               C
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
             G
aku ikhlas lan legowo
          Em
tak dongakne kowe
          Am
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
           Am
ku nggolek ro liyane..

Am          C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                  Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am              C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
        G
nanging sengsoyo,
     Em     Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm              Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C            Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am            Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G         Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C              Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku..
      Em        Am
 mugo riko langgeng selasawe..

 Am           Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm         Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C           Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
        G
 ra biso diganti,
       Em         Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am           Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G            Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C               Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
        G
 salam tresnoku..
      Em         Am
 mugo riko langgeng selasawe..
        G
 salam tresnoku..
      Em        Am  
 mugo riko langgeng selasawe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel