-->

Lopas Music - Sepining Rindu

Chord Lopas Music - Sepining Rindu || Kunci Gitar Lopas Music - Sepining Rindu || Lirik Lagu Lopas Music - Sepining Rindu
Lopas Music - Sepining Rindu
Lopas Music - Sepining Rindu
Intro : 
G C D G
Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
     G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
       Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C       G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
       D
nanging ra biso nglunturake
     G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
      Am
pernah dadi saksi
    D       C       G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em        Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am          D
 neng kene kowe tak enteni..
      G
 I Miss You..

Musik : 
G C D G
Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
    G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
       Am
ono ing langit wengi
    D
sampekno salam
     C      G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
       D
nanging ra biso nglunturake
     G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
      Am
pernah dadi saksi
    D       C       G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em       Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am         D
 neng kene kowe tak enteni..
      G
 I Miss You..
 C            G
  I will waiting for You..
 C    G
  I Miss You..
 C            G
  I will waiting for You..
 C    G
  I Miss You..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel