-->

Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla

Chord Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla || Kunci Gitar Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla || Lirik Lagu Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla
Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla
Lintang Asmara - Gilang Setyawan feat. Lala Atilla
Intro : 
C..
C G G F Dm Bb G C
[Suluk Wayang kulit]

      C     G
siang pantoro ratri
     G          F
mung eling manising ati
     Dm     Bb
sedyaku biso anduweni
       G       C
marang sang dyah sulaksmi..

  C              G
roso kangen kang nglimputi
   G          F
lintang mbulan dadi seksi
     Dm       Bb
ubayane datan mbalenjani
        G           C
janji seboyo mukti seboyo pati..

Int. 
F Em G C

Reff :
       Am      Em
 wong ayu tresnamu kinaryo tombo
       Am      Em
 susah jroning batinku
        F       Em
 wong bagus antebno roso atimu
       F             Em
 tresnaku tulus jroning kalbu..

     Am        Em
 senadyan ngarungi banyu segoro
     Am       Em
 rasaku rabakal sirno
     F        Em
 senadyan nyowo oncat soko rogo
         F    G     C
 wis tresno rabiso dipisahno..

Musik : 
C G G F Dm Bb G C

      C     G
siang pantoro ratri
     G          F
mung eling manising ati
     Dm      Bb
sedyaku biso anduweni
       G        C
marang sang dyah sulaksmi..

  C             G
roso kangen kang nglimputi
   G            F
lintang mbulan dadi seksi
     Dm         Bb
ubayane datan mbalenjani
        G           C
janji seboyo mukti seboyo pati..

Int. 
F Em G C

Reff :
       Am      Em
 wong ayu tresnamu kinaryo tombo
       Am      Em
 susah jroning batinku
        F      Em
 wong bagus antebno roso atimu
       F             Em
 tresnaku tulus jroning kalbu..

     Am        Em
 senadyan ngarungi banyu segoro
     Am        Em
 rasaku rabakal sirno
     F         Em
 senadyan nyowo oncat soko rogo
         F     G    C
 wis tresno rabiso dipisahno..
             F      G     C
 yen wis tresno ora biso dipisahno..

Outro : 
Am Em F C G C 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel