-->

Limin Druju - Sing luwih Gemati

Chord Limin Druju - Sing luwih Gemati || Kunci Gitar Limin Druju - Sing luwih Gemati || Lirik Lagu Limin Druju - Sing luwih Gemati
Limin Druju - Sing luwih Gemati
Limin Druju - Sing luwih Gemati
Intro : 
Am Em F Em
Dm  F G

C              Em
tulung sawangen aku iki
     F    Em
sing nduweni roso
       Dm  G
kanggo sli..ramu..

C               Em
kabeh sing ono njero ati
     F   Em
mung ono siji kowe
         Dm  G -E
sing tak tres..nani..

       Am Em
kurang opo.. aku
       F     C
nganti kowe mblenjani 
       Dm
opo yo mung mergo roso
            F       G
tresno sing mung tak nduweni..

C         Em
kudu kepiye aku iki
    F   Em
ben supoyo kowe
    Dm   G
iso nger..teni..

C          Em
rasepirakno ati iki
    F   Em
wis cobo nuruti
          Dm  G
sing mbok pi..ngini..

        Am  Em
nanging kowe.. ora
    F    Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F    G G# A#
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G#    A#
 yen pancen kudu pisah
      G#    Gm
 yowisben pisah wae
     G#       Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#     A#
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm    Gm
 enggalo paringi ganti
 G#  A#    G
  sing luwih gemati..

C          Em
kudu kepiye aku iki
    F   Em
ben supoyo kowe
    Dm  G
iso nger..teni..

C          Em
rasepirakno ati iki
    F   Em
wis cobo nuruti
         Dm  G
sing mbok pi..ngini..

        Am  Em
nanging kowe.. ora
    F   Em
ora tau ngerteni
      Dm
isomu mung nggawe loro
          F     G G# A#
loro sing ning njero ati..

Reff:
        G#    A#
 yen pancen kudu pisah
      G#     Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#     A#
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#     Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti

Musik : 
G# A# G# Gm
G# Gm Fm A#
G# Gm G# Gm
G# Gm Fm A#

Reff:
        G#    Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#    Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#     Gm
 mending wis pasrah wae
       G#   Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti..

        G#    Gm
 yen pancen kudu pisah
      G#     Gm
 yowisben pisah wae
     G#      Gm
 aku ra rep nggondeli
             Fm  A#
 mungkin wis dadi dalane..

         G#     Gm
 mending wis pasrah wae
       G#    Gm
 manut karo takdire
      G#    Gm
 mugo enggalo Gusti
         Fm   A#
 enggalo paringi ganti..
           G#
 sing luwih gemati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel