-->

Lia Capucino - Lali Janjimu

Chord Lia Capucino - Lali Janjimu || Kunci Gitar Lia Capucino - Lali Janjimu || Lirik Lagu Lia Capucino - Lali Janjimu
Lia Capucino - Lali Janjimu
Lia Capucino - Lali Janjimu
(Intro) 
C F C F

C   Em    Am
 aku seprene iseh kelingan..
F    G      C
 ucap janjimu mbiyen..
Dm                  G
 kowe janji ora bakal ninggalke aku..

        F     C    F      C
nanging kenyataane.. kowe ninggalake..
    F       G      C
ninggalake aku dewe ning kene..

C    Em         Am
sumpah setio sing kok ucapake..
F  G    C
 opo kuwi artine..
Dm                G
 bungah atiku marang manise janjimu..

        F    C    F       C
nanging kenyataane.. kowe nglalekake..
   F     G       C
ngelalekake janjimu.. dewe..

(Chorus)
C   G       Am
kowe sing tak tresnani..
  Em       F
nanging kowe pergi..
    C      G
tinggal ku sendiri..

C  G      Am
aku dewe ning kene..
   Em    F    C    G
ra ono kancane.. tegone kowe..

       F    C   F       C
ning kene aku iseh.. setio ngenteni..
   F        G       C
mergo kowe sing ning njero ati..

(Int.) 
C G Am Em F C G
F C F C F G C

C    Em        Am
sumpah setio sing kok ucapake..
F  G    C
 opo kuwi artine..
Dm                G
 bungah atiku marang manise janjimu..

        F    C    F      C
nanging kenyataane.. kowe nglalekake..
   F     G      C
ngelalekake janjimu.. dewe..

(Chorus)
C   G        Am
kowe sing tak tresnani..
  Em       F
nanging kowe pergi..
    C      G
tinggal ku sendiri..

C  G      Am
aku dewe ning kene..
   Em     F   C   G
ra ono kancane.. tegone kowe..

C  G         Am
kowe sing tak tresnani..
  Em       F
nanging kowe pergi..
    C      G
tinggal ku sendiri..

C  G      Am
aku dewe ning kene..
   Em    F    C   G
ra ono kancane.. tegone kowe..

       F    C   F      C
ning kene aku iseh.. setio ngenteni..
   F       G       C
mergo kowe sing ning njero ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel