-->

Lex Har - Andum Asmoro

Chord Lex Har - Andum Asmoro || Kunci Gitar Lex Har - Andum Asmoro || Lirik Lagu Lex Har - Andum Asmoro
Lex Har - Andum Asmoro
Lex Har - Andum Asmoro
Intro : 
C G Am Em
Dm C G..

 C         G
opo mungkin tak temokne
    Am         Em
tresno sing koyok mbiyen kae
     F       C
sing ilang wektu awakmu
   Dm    G
ngadoh soko aku..

 C     G
opo isih ono tresno
     Am   Em
neng njero atiku
      F      C
sing ilang wektu awakmu
    Dm G
nglarani aku..

Reff :
     C  G
 lungo.. wae..
  Am        Em
 ora usah mbalik neng kene
   F      C
 cukup semene wae
        Dm        G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C  G
 tresnamu.. iki..
     Am     Em
 nggawe bubrahe ati
   F      C
 pesenku neng awakmu
 Dm   G
 sing ati-ati..

Musik : 
F Fm C Am
Dm G C G

     C    G
neng kene aku ngenteni
     Am     Em
neng kono awakmu ngapusi
     F    C
neng kene aku ngangeni
     Dm      G    C  G
neng kono awakmu andum asmoro..

Reff :
     C  G
 lungo.. wae..
  Am         Em
 ora usah mbalik neng kene
   F      C
 cukup semene wae
        Dm        G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C  G
 tresnamu.. iki..
     Am    Em
 nggawe bubrahe ati
   F      C
 pesenku neng awakmu
 Dm   G
 sing ati-ati..

     C  G
 lungo.. wae..
  Am         Em
 ora usah mbalik neng kene
   F      C
 cukup semene wae
     Dm        G
 yoisben tak nggo dewe..

       C  G
 tresnamu.. iki..
     Am     Em
 nggawe bubrahe ati
   F       C
 pesenku neng awakmu
 Dm    G
 sing ati-ati..

F     G         Em  Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm       G       C
aku kesel ngenteni sliramu
      F         G   Em Am
wes penak kuninggalne.. awakmu
     Dm   G      C
neng kene aku tak urip dewe..

F    G         Em  Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm        G       C
aku loro mung tak empet wae
       F        G   Em  Am
yo wis ben tak trimone.. nasibku
 Dm        G    C
aku pancen wong ora nduwe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel