-->

Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin)

Chord Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin) || Kunci Gitar Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin) || Lirik Lagu Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin)
Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin)
Lek Dahlan - Terlatih Tatu (feat. Aubin)
Intro : 
Am Dm G C
F Em Dm E..

  Am      Dm
perih.. sing tak roso..
 G      C
atiku.. mbok sio sio..
      Dm
wong anyar sing ono sandingmu
        E
sing nggawe peteng pikiranmu
  Am  E
oh.. loro..

  Am      Dm
tulong.. ngerteni karepku..
  G       C
sawangen.. tulus atiku..
    Dm
kenangan sing uwis menyatu
     E
ra bakal biso nggawe luntur
   Am
tresnoku..

Int. 
G F Am..
G F Am E

Reff :
   Am       Dm
 puas-puasno.. anggenmu ngino
     E             Am
 aku ra popo malah ndongo kowe mulyo..

 Int. 
G  F  Am E

     Am       Dm
 yen bondo dunyo.. jujur ra iso
         E
 yen wis ra gelem tinggalne aku
  F             E    Am
 aku kuat wis terlatih.. tatu..

Musik : 
Dm..Am..G..Am..
Dm..Am..G..Am E

  Am      Dm
tulong.. ngerteni atiku
  G      C
sawangen.. tulus atiku
    Dm
kenangan sing uwis menyatu
     E
ra bakal biso nggawe luntur
  Am
tresnoku..

Int. 
G F Am..
G F Am E

Reff :
   Am      Dm
 puas-puasno.. anggenmu ngino
     E             Am
 aku ra popo malah ndongo kowe mulyo..

 Int. 
 G F Am E

        Am        Dm
 yen bondo dunyo.. jujur ra iso
         E
 yen wis ra gelem tinggalne aku
  F       E
 aku kuat wis terlatih..

   Am       Dm
 puas-puasno.. anggenmu ngino
     E            Am
 aku ra popo malah ndongo kowe mulyo..

 Int. 
 G F Am E

        Am          Dm
 yen bondo ndonyo.. jujur ra iso
         E
 yen wis ra gelem tinggalne aku
  F             E    Am
 aku kuat wis terlatih.. tatu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel