-->

Lek Dahlan - Sedelo Maneh

Chord Lek Dahlan - Sedelo Maneh || Kunci Gitar Lek Dahlan - Sedelo Maneh || Lirik Lagu Lek Dahlan - Sedelo Maneh
Lek Dahlan - Sedelo Maneh
Lek Dahlan - Sedelo Maneh
Intro : 
Am Dm G C E..

Am           Dm
wis maleh ganti eluh geteh
 G           C
ati seneng tatu dadi perih
F              Dm
karep nyanding karo sliramu
     Dm             E
mung endah sedelo koyo kembange turu..

Int. 
F-F E-E Am E..

Am              Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G          C
pisah selawase gawe bingung
F          Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm          E
lemes demes sepo koyo wong linglung..

Reff :
          Dm       G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C  Em Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm      E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
  Am A
 dewe..

         Dm           G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C          Em  Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm        E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
  Am E
 kono..

Am             Dm
katresnan sing suwe tak bangun
  G         C
pisah selawase gawe bingung
F          Dm
ibarat rogo tanpo balung
  Dm           E
lemes demes sepo koyo wong linglung..

Musik : 
Am Dm G C F Dm E..

      Dm      G        C G/B Am
tak dongakne dek.. tak dongakne..
Dm      E         Am   A
 awakmu tenang ning alam kono..
   Dm      G         C  G/B Am
sepurane dek.. rung bisa nggawe
Dm              E
senengmu naliko gandeng aku..

Reff :
          Dm       G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C  Em  Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm      E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
  Am A
 dewe..

         Dm           G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C           Em Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm         E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
  Am A
 kono..

          Dm        G
 sedelo maneh.. awake dewe rabi
            C  Em  Am
 nanging ngopo kowe lungo..
           Dm      E
 ninggalke aku.. gawe selawase..
  Am A
 dewe..

         Dm             G
 umpomo Gusti.. paring sakitik wektu
      C          Em  Am
 biso nyanding karo sliramu
         Dm         E 
 aku wis lilo.. mugo tenang ning.. 
  Am E Am
 kono..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel