-->

Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang)

Chord Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang) || Kunci Gitar Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang) || Lirik Lagu Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang)
Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang)
Lani Pristya - Kisahku (Aku Tenang)
Intro : 
F G C..
F G C..

  C     G      A
netes.. ngembun banyu moto
  F      G      C
nanging.. bungah njero dodo
      F      G     C
mergo tresnomu tulus teko ati
      F  G     C  G
sayangmu.. nganti saiki..

   C   G     A
mergo.. kowe aku tenang
    F    G         C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F    G        C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F   G    C
dadio.. mutiarane ati..

Int. 
F G Em A Dm G C..

Reff :
       F          G       Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A       Dm    G       C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F            G    Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A       Dm   G     C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Musik : 
F G Em A Dm G C..A
Dm G Em A Dm G C G

   C   G     A
mergo.. kowe aku tenang
    F    G          C
lungguh.. jejer neng sandingku
     F    G         C
ngalemo.. ngalem neng pundakku
    F   G    C
dadio.. mutiarane ati..

Int. 
F G Em A Dm G C..

Reff :
       F          G       Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A      Dm    G       C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F            G     Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
 A        Dm   G     C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

       F          G      Em
 aku tenang.. tresnomu isih neng kene
 A       Dm   G       C
 ngancani sepiku.. awan tekan bengi
        F           G     Em
 silir angin bengi.. neng pucuk asmoro
   A      Dm   G     C
 tulung disekseni.. kisahku iki..

Outro : 
Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel