-->

Kuncung Majasem - Jodho Selawase

Chord Kuncung Majasem - Jodho Selawase || Kunci Gitar Kuncung Majasem - Jodho Selawase || Lirik Lagu Kuncung Majasem - Jodho Selawase
Kuncung Majasem - Jodho Selawase
Kuncung Majasem - Jodho Selawase
Intro : 
C Am Dm G

  C         Am
tulus neng ati aku nresnani
       Dm      G
ra ono liyane sing tak kangeni
         C              Am
nganti tekan mati sing neng ati siji
      Dm                G
tresnamu ra bakal ono sing ngganteni..

  C           Am
gedhening roso tresno neng dodo
      Dm           G
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        C        Am
masio dadi opo atiku ra biso
       Dm
ninggalke tresnamu
           G   F-Em-Dm
senajan mung sedelo..

Reff :
           C
 tak jaluk aku ro kowe
     Am
 digaris dadi takdire
 Dm
 mlaku wong loro
     G
 ojo nganti dipisahke..

       C
 tak jaluk aku ro kowe
        Am
 dadi jodho selawase
         Dm
 tetep setyo masio ono
        G
 godo sepiro akehe..

Musik : 
C Am Dm G
 ho ooo..

  C           Am
gedhening roso tresno neng dodo
      Dm          G
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        C       Am
masio dadi opo atiku ra biso
       Dm
ninggalke tresnamu
           G
senajan mung sedelo..

Reff :
           C
 tak jaluk aku ro kowe
     Am
 digaris dadi takdire
 Dm
 mlaku wong loro
     G
 ojo nganti dipisahke..

       C
 tak jaluk aku ro kowe
        Am
 dadi jodho selawase
         Dm
 tetep setyo masio ono
        G
 godo sepiro akehe..

           C
 tak jaluk aku ro kowe
     Am
 digaris dadi takdire
 Dm
 mlaku wong loro
     G
 ojo nganti dipisahke..

       C
 tak jaluk aku ro kowe
        Am
 dadi jodho selawase
       Dm
 tetep setyo masio ono
        G
 godo sepiro akehe..

Outro : 
C Am Dm G
 ho ooo..
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel