-->

Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)

Chord Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea) || Kunci Gitar Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea) || Lirik Lagu Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)
Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)
Kang Taewook - Sepurane (Lagu TKI Korea)
Intro : 
C..

C
dek.. sepurane seng gede
  F      G      C
tahun iki aku ra biso moleh
     F     G
dudu mergo aku seng wegah
     F    C
dudu aku seng emoh
  Am                C
nanging kahanan seng koyo ngene..

C
dek.. sepurane seng gede
         F       G    C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F   G
ngerteni awak iki
         F   C
ngerteni kahanan iki
     Am         G
sakjane.. aku yo pengen bali..

Reff :
   F     G
 roso.. kangen iki
        F   C
 tak simpen ono dodo
       Am        G
 tak jaluk.. kowe ojo kuciwo..

  F      G
 ojo.. lali dedongo
        F     C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am       G     C
 mugiyo.. mbesok bakal urip mulyo..

Musik : 
F G F C Am..G..
F G F C Am G C..

C
dek.. sepurane seng gede
         F      G    C
seng tak jaluk kowe iso ngerteni
      F   G
ngerteni awak iki
         F   C
ngerteni kahanan iki
     Am         G
sakjane.. aku yo pengen bali..

Reff :
   F     G
 roso.. kangen iki
        F    C
 tak simpen ono dodo
       Am         G
 tak jaluk.. kowe ojo kuciwo..

  F    G
 ojo.. lali dedongo
        F     C
 marang Kang Maha Kuoso
     Am        G       C
 mugiyo.. mbesok bakal urip mulyo..
     Am   G     C
 sabaro.. aku mesti..bali..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel