-->

Kang Ipin - Bulupitu

Chord Kang Ipin - Bulupitu || Kunci Gitar Kang Ipin - Bulupitu || Lirik Lagu Kang Ipin - Bulupitu
Kang Ipin - Bulupitu
Kang Ipin - Bulupitu
(Intro) 
C  D  F Fm C..

C                F
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
G            Em
 bakal setia nunggu awakku bali
A            Dm
 tak belani kerjo neng luar negeri
G                C
 nggolek modal kanggo rabi..

C               F
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
G             Em
 nalikane kowe ngeterke lungoku
A              Dm
 netes eluh neng pipi kowe ra lilo
G           C
 jebule malah suloyo..

F     G         Em         Am
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm      G        C
krungu awakmu uwis mbojo..
F      G        Em       Am
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm       G     C
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  F   G   Em    Am
roso.. awakku mati separo 
   Dm     G     C
mergo bondo kowe ilang roso
  F  G     Em   Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm      G       C
ninggal tatu ngambyarke atiku..

(Int.) 
F G Em A Dm G C
F#m G E Am Dm  G..

F     G       Em        Am
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm    G        C
krungu awakmu uwis mbojo..
F     G        Em     Am
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm     G       C
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  F   G   Em    Am
roso.. awakku mati separo 
   Dm     G     C
mergo bondo kowe ilang roso
  F  G    Em   Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm     G       C
ninggal tatu ngambyarke atiku..

  F   G   Em    Am
roso.. awakku mati separo
   Dm     G      C
mergo bondo kowe lali rupo..
  F  G    Em    Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm     G        C
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..

  F  G    Em    Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm     G        C
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel