-->

Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe

Chord Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe || Kunci Gitar Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe || Lirik Lagu Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe
Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe
Jowo Gapok - Mlaku Dewe Dewe
(Intro) 
C F Am G
C F Am G

 C
aku wis ora nggagas..
A                  Dm
 karo kowe sing nganggep aku sepele..
G                 C
 aku mbok tinggal pas sayang sayange..
  E                F
demi kowe kabeh tak lilakno..
    Dm             G
mungkin Gusti maringi cerito liyo
            C  G
yowis tak ikhlasno..

 C
ati iki wis ikhlas..
A                Dm
 nyawang kowe nyanding karo liyane..
    G             C
mungkin aku ro kowe dudu jodone..
  E              F
tapi semuanya tlah berlalu..
  Dm      G
semoga dia bahagiakanmu
         C
yowis los karepmu..

(Intro) 
F G

(Chorus)
 F     G        C
aku.. merjuangke tresno..
Am      Dm       G        C
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   F       G         C       Am
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Dm    G     C
luwih apik mlaku dewe dewe

(Int.) 
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C

 C
ati iki wis ikhlas..
A                Dm
 nyawang kowe nyanding karo liyane..
    G             C
mungkin aku ro kowe dudu jodone..
  E              F
tapi semuanya tlah berlalu..
  Dm      G
semoga dia bahagiakanmu
          C
yowis los karepmu..

(Intro) 
F G

(Chorus)
 F     G      C
aku.. merjuangke tresno..
Am      Dm       G        C
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   F       G         C      Am
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Dm    G      C
luwih apik mlaku dewe dewe

 F     G       C
aku.. merjuangke tresno..
Am      Dm        G       C
 dinggo kowe sing lagi tak tresnani..
   F       G         C       Am
pancen.. mungkin wis garise koyo ngene
      Dm    G     F
luwih apik mlaku dewe dewe..
Fm   G    C
 mlaku dewe dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel