-->

Jihan Audy - Ra Iso Lali

Chord Jihan Audy - Ra Iso Lali || Kunci Gitar Jihan Audy - Ra Iso Lali || Lirik Lagu Jihan Audy - Ra Iso Lali
Jihan Audy - Ra Iso Lali
Jihan Audy - Ra Iso Lali
Intro : 
Am Em F G Am..

Reff :
   Am          Em      F    C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am       Em      F      G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am        G    C
 nanging tak pendem mergo sliramu..
    F       G     C
 saiki wis duwe penggantiku..

Int. 
Am..Em..F..C G G-G
Am..Em..F..C G C..

  C           Em
sayang.. opo bener jarene koncoku
       F         G         C C
yen sliramu uwis nduwe penggantiku
G-G   C  Em   G     Am
ning kene aku.. urung iso lali
Dm               G
karo sliramu seng tak sayang..

  C             Em
nadyan.. aku wes mencoba melupakan
        F      G       C  C
nanging aku iseh tansah kelingan
G-G C    Em    G     Am
manise esemmu lan endah socomu
Dm           G
sing ra iso tak lalekne..

Reff :
   Am         Em       F    C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am         Em       F    G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am       G     C
 nanging tak pendem mergo sliramu..
    F        G     C
 saiki wis duwe penggantiku..

Musik : 
Am..Em..F..C G
Am..Em..F..C G C..

  C            Em
nadyan.. aku wes mencoba melupakan
        F      G       C  C
nanging aku iseh tansah kelingan
G-G C    Em    G     Am
manise esemmu lan endah socomu
Dm           G
sing ra iso tak lalekne..

Reff :
   Am          Em      F    C
 langit bumi sing nyekseni loro atiku
   Am          Em      F    G
 sesek yen aku kelingan marang sliramu
         Am       G     C
 nanging tak pendem mergo sliramu..
    F        G     C
 saiki wis duwe penggantiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel