-->

Jihan Audy - Godhong Jati

Chord Jihan Audy - Godhong Jati || Kunci Gitar Jihan Audy - Godhong Jati || Lirik Lagu Jihan Audy - Godhong Jati
Jihan Audy - Godhong Jati
Jihan Audy - Godhong Jati
Intro : 
C Em F G
C Em F G
C Em F G 

  C      F
sesek.. rasane dodo
   Dm    G
nompo.. kahanan iki
 Em       F
aku.. ora ngiro kowe tego
     Dm     G    C
gawe tatu.. jeroning atiku..

  C        F
kowe.. tak eman eman
      Dm             G
lehku nyayang.. yo wes ora kurang
  Em             F
nanging.. malah mblenjanji
     Dm     G         G
ngeboti.. tresno sing durung karuan..

 F
aku kudu piye
  C
terus kudu kepiye
      Dm
anggonku ngemong roso
  G              C
supoyo.. ra tambah nelongso..

Reff :
   F            G
 sego.. bungkus godonge jati
         C        G     Am
 cintaku tulus malah kau khianati
 A          Dm         G
 kurang opo toh.. aku nglabuhi kowe
          C
 sampek nibo nangi aku ra peduli..

     F            G
 nganti.. peteng jagad ku iki
         C       G        Am
 mung mbelani kowe sing tak tresnani
 A       Dm
 tapi malah racun kau beri
   G         C
 sakitnya.. tak terobati..

Musik : 
C Em F G
C Em F G 

  C      F
kowe.. tak eman eman
      Dm            G
lehku nyayang.. yo wes ora kurang
  Em            F
nanging.. malah mblenjanji
     Dm     G        G
ngeboti.. tresno sing durung karuan..

 F
aku kudu piye
  C
terus kudu kepiye
      Dm
anggonku ngemong roso
  G              C
supoyo.. ra tambah nelongso..

Reff :
   F             G
 sego.. bungkus godonge jati
         C         G    Am
 cintaku tulus malah kau khianati
 A          Dm         G
 kurang opo toh.. aku nglabuhi kowe
          C
 sampek nibo nangi aku ra peduli..

     F            G
 nganti.. peteng jagad ku iki
         C       G        Am
 mung mbelani kowe sing tak tresnani
 A     Dm
 tapi malah racun kau beri
   G         F
 sakitnya.. tak terobati..
   G        C
 hooo.. dan kupilih pergi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel