-->

Jihan Audy - Bledru

Chord Jihan Audy - Bledru || Kunci Gitar Jihan Audy - Bledru || Lirik Lagu Jihan Audy - Bledru
Jihan Audy - Bledru
Jihan Audy - Bledru
Intro : 
C..F..Dm..G..
C..F..Dm G C G

         C        G
sayangku iki sayang sak tenane
         F   G    C G
sayangku iki ra ono endinge..
         C       G
sayangku iki sayang selawase
         F     G       C
sayangku iki mung kanggo slirane..

         F
sayangku ra bakal sigar
      G
opo maneh tak umbar-umbar
         Dm
sayangku ra bakal ambyar
        G       C G
keterak rayuan gombal..

Reff :
         C
 podo bledru ngomong gae
            Am
 sayang kok ono nomere
          F      C
 sayang siji teka selawe
          G     C G
 sayang dadi bonekane..

         C
 podo bledru kono kene
           Am
 ngobral sayang sak karepe
      F    C
 aku ojo dipadakke
         G      C G
 aku wes ono sing nduwe..

Musik : 
C..F..Dm..G..
C..F..Dm G C G

         C        G
sayangku iki sayang sak tenane
         F    G    C G
sayangku iki ra ono endinge..
         C      G
sayangku iki sayang selawase
         F      G      C
sayangku iki mung kanggo slirane..

         F
sayangku ra bakal sigar
      G
opo maneh tak umbar-umbar
         Dm
sayangku ra bakal ambyar
        G      C G
keterak rayuan gombal..

Reff :
         C
 podo bledru ngomong gae
            Am
 sayang kok ono nomere
          F     C
 sayang siji teka selawe
          G    C G
 sayang dadi bonekane..

         C
 podo bledru kono kene
           Am
 ngobral sayang sak karepe
      F    C
 aku ojo dipadakke
         G       C G
 aku wes ono sing nduwe..

Musik : 
C..F..Dm..G..
C..F..Dm G C G

Reff :
         C
 podo bledru ngomong gae
            Am
 sayang kok ono nomere
          F     C
 sayang siji teka selawe
          G    C G
 sayang dadi bonekane..

         C
 podo bledru kono kene
           Am
 ngobral sayang sak karepe
      F     C
 aku ojo dipadakke
         G      C
 aku wes ono sing nduwe..

         C
 podo bledru ngomong gae
            Am
 sayang kok ono nomere
          F      C
 sayang siji teka selawe
          G    C G
 sayang dadi bonekane..

         C
 podo bledru kono kene
           Am
 ngobral sayang sak karepe
      F    C
 aku ojo dipadakke
         G       C G
 aku wes ono sing nduwe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel