-->

Iwan Kurniawan - Golek Rejeki

Chord Iwan Kurniawan - Golek Rejeki || Kunci Gitar Iwan Kurniawan - Golek Rejeki || Lirik Lagu Iwan Kurniawan - Golek Rejeki
Iwan Kurniawan - Golek Rejeki
Iwan Kurniawan - Golek Rejeki
Intro : 
C F G C G
C F G..

C  G A            Dm
dek.. aku njaluk pangestune..
Fm              Em
 golek sandang lan pangane
  Dm   G             C  Fm G
mugo.. kowe biso urip luwih mulyo..

C  G A            Dm
dek.. panyuwunku mung setio..
Fm         Em
 sliramu ojo ngeliyo
    Dm    G        F   G  C
tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso..

[Backing vocal spoke cewek]
F
 tak pengestoni mas
G
 mugo kesel lan kringetmu
          E
biso dadi berkahing uripmu..

Reff :
        Am
 sak adohe kulon progo
       Em
 tekan suroboyo
         F
 kabeh tak lakoni
               C E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
        Em
 ben uripmu bahagio
        Dm
 tresnaku mring sliramu
 G     C
 ra bakal sirno..

Musik : 
F..Em Am Dm G C..
Em-Dm-C F..Em Am
Bb..G..C..

C  G A          Dm
dek.. panyuwunku mung setio
Fm        Em
 sliramu ojo ngeliyo
    Dm    G       F    G  C
tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso..

Int. 
F..G..E..

Reff :
        Am
 sak adohe kulon progo
       Em
 tekan suroboyo
         F
 kabeh tak lakoni
              C  E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
        Em
 ben uripmu bahagio
         Dm
 tresnaku mring sliramu
 G       C  E
 ra bakal sirno..

        Am
 sak adohe kulon progo
       Em
 tekan suroboyo
         F
 kabeh tak lakoni
              C  E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
        Em
 ben uripmu bahagio
         Dm
 tresnaku mring sliramu
 G       C  E..
 ra bakal sirno..

Am          Em
 aku ro kowe wes nyawiji dadi siji
F                     C  E
 mugo langgeng tekane dewe mati
Am               Em
 mugo-mugo Gusti tansah maringi
F               G    C Fm C
 dalan lehku obah golek rejeki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel