-->

Intan Chacha - Tempe Tahu

Chord Intan Chacha - Tempe Tahu || Kunci Gitar Intan Chacha - Tempe Tahu || Lirik Lagu Intan Chacha - Tempe Tahu
Intan Chacha - Tempe Tahu
Intan Chacha - Tempe Tahu
Intro : 
Am C Dm Am
Am G F E
Am G F E Am

Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane..

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane..

Int. 
Am G F E

Am
tresnoku karo kowe
  G
kuwi ngono sak tenane
F
ibarat tempe tahu
    E
digoreng uenak rasane..

Am
pacaran karo kowe
 G
aku pilih nyantai wae
F
yen dasare setia
       E
ra mungkin kecantol liyane..

Musik : 
Am G F E
Am G F E

Reff :
       F          G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F         G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F          G     C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

       F          G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F         G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F         G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

       F         G     C
 yen kowe pingin sing sugih bondo
     F       G    C
 aku iki yo mung cah kerjo
       F          G  C
 yen kowe pingin sing setia
        F          G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya
        F          G      C
 maju disik aku menyayangimu selamanya..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel