-->

HJR Official - Lilo Nerimo

Chord HJR Official - Lilo Nerimo || Kunci Gitar HJR Official - Lilo Nerimo || Lirik Lagu HJR Official - Lilo Nerimo
HJR Official - Lilo Nerimo
HJR Official - Lilo Nerimo
Intro : 
C F Dm G

C
yen wes koyo ngene
F
aku kudu piye
Dm
nompo kasunyatan
 G
ora mbok anggep ono..

Int. 
F G C G

C
pancen aku uwes lilo
F
nerimo ora popo
    Dm
tak suwun mbok ojo
    G
maringi roso.. hmmm..

F                Fm
wes nyobo mbendino ngabari
         C
nganti notif WA-mu
G/B     Am G
sing tak tunggoni..
  F
nanging kowe ora ngerti
 G
aku wes ngenteni..

Reff :
     C           F
 tak kiro kowe yo pancen tresno
         Dm           G
 ning nyatane.. mung tok sio-sio..
 Em                A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm           G
 aku ra ro kowe ora popo..

Musik : 
F Em Dm G C
F Em A# G G-Em

F                Fm
wes nyobo mbendino ngabari
         C
nganti notif WA-mu
G/B      Am G
sing tak tunggoni..
  F
nanging kowe ora ngerti
 G
aku wes ngenteni..

Reff :
     C         F
 tak kiro kowe yo pancen tresno
         Dm          G
 ning nyatane.. mung tok sio-sio..
 Em               A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm            G
 aku ra ro kowe ora popo..

 F  G C     E      Am  G
 tak kiro.. kowe yo pancen tresno..
         Dm       G
 ning nyatane.. mung tok sio-sio..
 Em               A
 yo wes ora popo men di bales Sing Kuoso
 Dm           G
 aku ra ro kowe ora popo..

Outro : 
F G  Em   Am
ha a.. aa aa aaa..
F  Fm  G   C
ho.. ha aha.. hou..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel