-->

Hendra Kumbara - Yowis!

Chord Hendra Kumbara - Yowis! || Kunci Gitar Hendra Kumbara - Yowis! || Lirik Lagu Hendra Kumbara - Yowis!
Hendra Kumbara - Yowis!
Hendra Kumbara - Yowis!
Intro : 
F G Em Am
Dm G C-Csus4-C

  C             Em
Yowis!.. ben dadi kenangan
  Am                Em
Yowis!.. mung ning angan angan
F            Fm
tresno sing tak gadang
            C      Am
mung mandeg ning tengah ndalan
 Dm    G     C   Fm
aku kowe wis ora sejalan..

 C           Em
Yowis!.. ben dadi cerito
 Am                Em
yowis!.. mung sak kedep moto
F      Fm  
janjimu ra ori
      C -G/B Am
jebule mung KW siji
     Dm        G      C
jare tulus jebule mung apus-apus..

F     G    Em    Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Dm      G        C
teles kebes wis nganti kalis
F   G
aku.. kangen..
Em         Am
ning mung tak pendem
Dm        G        C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                 F
 opo.. meneh sing mbok goleki
 G                    C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                   Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
         G
 senajan sak onone
                 C
 sing penting perjuangane..

 C              F
 opo.. mergo wong ora nduwe
 G                C
 kowe nganti tego ninggalake
 A                 Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
            G
 tetep kudu bersyukur
                 C 
 kabeh wis ono sing ngatur..

Musik : 
C-G/B-Am-G-F G F G 
Dm Em Fm G..

F    G    Em    Am
aku.. nangis.. ra uwis-uwis
Dm      G        C
teles kebes wis nganti kalis
F   G
aku.. kangen..
Em         Am
ning mung tak pendem
Dm          G       C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                 F
 opo.. meneh sing mbok goleki
 G                    C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti
 A                  Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
           G
 senajan sak onone
                 C
 sing penting perjuangane..

 C               F
 opo.. mergo wong ora nduwe
 G                 C
 kowe nganti tego ninggalake
 A               Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
            G
 tetep kudu bersyukur
                  C
 kabeh wis ono sing ngatur..

 A                Dm
 senajan atiku wis ajur mumur
           G
 tetep kudu bersyukur
                   C Fm C
 kabeh wis ono sing ngatur..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel