-->

Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

Chord Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu || Kunci Gitar Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu || Lirik Lagu Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu
Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu
Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu
(Intro) 
F  Em  Dm G C
F  Em Am Dm G C

C          Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm             G
 mung adem angin koncoku..
C             Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Dm          G
 ngukir janjine ono waduk baran..

F     G     C       Am
 nanging akhire aku mbok culne..
Dm   G            C
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
F   G       C      Am
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Dm  G          C
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) 
F  Em  Dm G C

(Chorus)
            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku..
          Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni..

            F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku..
           Dm
bakal tak buktekne..
     G     C
aku iso urip dewe..

(Int.) 
F  G  C G/B Am
Dm  G  C

C          Am
 sepine wengi iki tak rasakne
Dm             G
 mung adem angin koncoku..
C             Am
 kelingan jaman mbiyen bebarengan..
Dm           G
 ngukir janjine ono waduk baran..

F      G     C      Am
 nanging akhire aku mbok culne..
Dm   G             C
 janji sing mbiyen mbok ucapke..
F   G        C     Am
 loro atiku.. mergo omonganmu..
Dm  G          C
 kowe ra iso nompo kahananku..

(Intro) 
F  Em Am Dm G C

(Chorus)
            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku..
          Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni..

            F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku..
           Dm
bakal tak buktekne..
     G    C
aku iso urip dewe..

            F
matur suwun wong bagus
       G  C
nggawe loro atiku..
         Dm
senajan abot urip iki
   G      C
ikhlas tak lakoni..

             F
matur suwun wong bagus
    G    C
ra iso nompo aku..
           Dm
bakal tak buktekne..
     G   C
aku iso urip dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel