-->

Happy Asmara - Sumanding

Chord Happy Asmara - Sumanding || Kunci Gitar Happy Asmara - Sumanding || Lirik Lagu Happy Asmara - Sumanding
Happy Asmara - Sumanding
Happy Asmara - Sumanding
Intro : 
Am Dm G C
Dm G Am E

Am        Dm
tresnaku ora bakal lali
       G         C
nadyan aku ra melu nduweni..
Am              Dm
tresnaku sak jroning ati
 E
aduh sayang opo kowe lali..

Am            Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G         C
ora katon ono ing netroku
Am           Dm
aku mung tansah kelingan
    E          Am
tresno iki ora biso ilang..

Int. 
G C E Am
F G Am E

Reff :
 G               C
  tak suwun marang sliramu
           Dm
 mugo tansah rahayu
            C
 umpomo sliramu kumbang
             G
 aku kang dadi kembang..

             C
 lilakno aku kangmasku
                Dm
 pingin sumanding sliramu
          C
 kapan biso ketemu
           G
 sak tenane aku iki
        Am   E
 kangen pasuryanmu..

Am             Dm
adoh ing papan lan panggonmu
    G          C
ora katon ono ing netraku
Am            Dm
aku mung tansah kelingan
    E          Am
tresno iki ora biso ilang..

Musik : 
G C E Am
F G Am E

Reff :
 G              C
  tak suwun marang sliramu
           Dm
 mugo tansah rahayu
           C
 umpomo sliramu kumbang
              G
 aku kang dadi kembang..

             C
 lilakno aku kangmasku
                Dm
 pingin sumanding sliramu
          C
 kapan biso ketemu
            G
 sak tenane aku iki
        Am
 kangen pasuryanmu..
 G     Am
  kangen pasuryanmu..
 G     Am
  kangen pasuryanmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel