-->

Happy Asmara - Pelet Nyasar

Chord Happy Asmara - Pelet Nyasar || Kunci Gitar Happy Asmara - Pelet Nyasar || Lirik Lagu Happy Asmara - Pelet Nyasar
Happy Asmara - Pelet Nyasar
Happy Asmara - Pelet Nyasar
Intro : 
C Em Am G
F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
             G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am    G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
          G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
             G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
       C
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
            F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
       C
 aku edan dewe..

Musik : 
C Em Am G
F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
            G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am    G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
         G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
             G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
       C
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
            Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
             F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
       C
 aku edan dewe..

 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
            G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
       C
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
            Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
            F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
       C
 aku edan dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel