-->

Happy Asmara - Mending Lungo

Chord Happy Asmara - Mending Lungo || Kunci Gitar Happy Asmara - Mending Lungo || Lirik Lagu Happy Asmara - Mending Lungo
Happy Asmara - Mending Lungo
Happy Asmara - Mending Lungo
Intro : 
C F Dm G..
       
 C       F       G     C
uwes cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Dm      G     Em       Am
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Dm           G
orapopo pancene kuwi salahku..

 C      F     G     C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm   G         Em      Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm             G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
      C
aku tak mundur..

Reff :
           F
 kowe ngomong legan
           G
 jamane mbiyen kenalan
      C
 aku percoyo..
 Am    A     Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G         C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F     G
 rogomu nengkene atimu nengkono
       C
 aku ra trimo..
 Am A    Dm
  mending aku lungo
            G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo..

Musik : 
Am Em 
Dm G Em  Am
Dm G C

 C      F   G      C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm   G         Em      Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm              G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
       C
aku tak mundur..

Reff :
           F
 kowe ngomong legan
          G
 jamane mbiyen kenalan
      C
 aku percoyo..
 Am    A     Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G          C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F      G
 rogomu nengkene atimu nengkono
       C
 aku ra trimo..
 Am  A    Dm
  mending aku lungo
           G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo..
 Am  A    Dm
  mending aku lungo
            G
 timbang nyonggo doso
      C
 aku wes lilo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel