-->

Happy Asmara - Mendhem Kangen

Chord Happy Asmara - Mendhem Kangen || Kunci Gitar Happy Asmara - Mendhem Kangen || Lirik Lagu Happy Asmara - Mendhem Kangen
Happy Asmara - Mendhem Kangen
Happy Asmara - Mendhem Kangen
Am        G       C
abot rasane nandang kangen ati..
Dm     G     C
mergo tresnoku sing gedi..
Dm     G      C
tansah kelingan awan mbengi..

Am           G     C
mung iso telfon marang sliramu..
Dm     G      C
gawe tombo kangen rinduku..
Dm     G      Am
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) 
Am.. Am..

(Chorus)
       Am    A    Dm
mendem kangen.. jroning atiku..
     G            C E
soyo jeru.. mergo tresnomu..
       Am    A    Dm
mendem kangen.. pengen ketemu
    E                     Am
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

       Am    A    Dm
mendem kangen.. jroning atiku..
     G                C E
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
       Am    A    Dm
mendem kangen.. pengen ketemu
    E               Am
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Intro) 
Am.. Am..

Am       G      C
abot rasane nandang kangen ati..
Dm     G     C
mergo tresnoku sing gedi..
Dm     G      C
tansah kelingan awan mbengi..

Am          G     C
mung iso telfon marang sliramu..
Dm     G     C
gawe tombo kangen rinduku..
Dm     G    Am
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) 
Am.. Am..

(Chorus)
       Am    A    Dm
mendem kangen.. jroning atiku..
     G          C  E
soyo jeru.. mergo tresnomu..
       Am    A    Dm
mendem kangen.. pengen ketemu
    E                   Am
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

       Am    A    Dm
mendem kangen.. jroning atiku..
     G               C  E
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
       Am    A    Dm
mendem kangen.. pengen ketemu
    E               Am
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Outro) 
Am.. Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel