-->

Happy Asmara - Guyangan

Chord Happy Asmara - Guyangan || Kunci Gitar Happy Asmara - Guyangan || Lirik Lagu Happy Asmara - Guyangan
Happy Asmara - Guyangan
Happy Asmara - Guyangan
(Intro) 
F G Em Am Dm G C..

 C   Em
opo ora eling..
       F    C
naliko liwat guyangan
          F   G
ning prapatan.. dirimu..
       C
ngomongne sayang..

    F     G
wis tak perjuangne..
         C  G/B Am
nganti seprene suwene..
  Dm     G    C
nanging opo iki walesane..

 F   G
opo ora eling..
       C  G/B Am
naliko jaman semono
    Dm  G      C
dirimu.. ngomongke tresno..

 F   G
opo ora eling..
       C  G/B Am
naliko jaman semono
    Dm  G      C
dirimu.. ngomongne tresno..

(Intro) 
Em  Am  G  C..

(Chorus)
F       G
ning prapatan guyangan
    Em       Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm      G      C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F     G
aku tansah kelingan
       Em   Am
naliko jaman semono..
    Dm  G       C
dirimu.. ngomongke tresno..

(Intro) 
F G Em Am Dm G C..

 C   Em
opo ora eling..
       F    C
naliko liwat guyangan
          F   G
ning prapatan.. dirimu..
         C
ngomongne sayang..

    F    G
wis tak perjuangne..
         C  G/B Am
nganti seprene suwene..
  Dm      G    C
nanging opo iki walesane..

(Intro) 
Em  Am  G  C..

(Chorus)
F       G
ning prapatan guyangan
    Em       Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm      G      C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F     G
aku tansah kelingan
       Em   Am
naliko jaman semono..
    Dm  G      C
dirimu.. ngomongke tresno..

(Int.) 
F G Em Am Dm G C..
F G Em Am Dm G C..

(Chorus)
F        G
ning prapatan guyangan
    Em       Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm      G      C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F      G
aku tansah kelingan
       Em    Am
naliko jaman semono..
    Dm  G       C
dirimu.. ngomongke tresno..

F       G
ning prapatan guyangan
    Em       Am
dirimu.. ngomongke tresno
        Dm      G       C
nanging saiki kowe malah ninggalno..

F      G
aku tansah kelingan
       Em   Am
naliko jaman semono..
    Dm  G       C
dirimu.. ngomongke tresno..

F     G
aku tansah kelingan
       Em   Am
naliko jaman semono..
    Dm  G        F    C
dirimu.. ngomongke tresno.. hooo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel