-->

Happy Asmara - Bojomu Semangatku

Chord Happy Asmara - Bojomu Semangatku || Kunci Gitar Happy Asmara - Bojomu Semangatku || Lirik Lagu Happy Asmara - Bojomu Semangatku
Happy Asmara - Bojomu Semangatku
Happy Asmara - Bojomu Semangatku
    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku..
  E               F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G             Am
nek gak kepingin ku ambil kembali..

(Intro) 
Am Dm G E
Am Dm E Am

Am
tulung jogoen bojomu kuwi
 G
ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
 Dm           E
ojo sampek.. ketemu ro aku..
F     G    Am
ben ra ciloko uripmu

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm      E
karo aku.. nalikane mbiyen..
F     G      Am
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) 
F G Am

(Chorus)
    Am
bojomu semangatku
                  Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                   E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E               F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G                Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

(Intro) 
Am Dm G E
Am Dm E Am

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm      E
karo aku.. nalikane mbiyen..
F      G      Am
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) 
F G Am

(Chorus)
    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                 E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E               F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G               Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                  E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                 Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E              F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G               Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel