-->

Genja SKA - Mblenjani Janji

Chord Genja SKA - Mblenjani Janji || Kunci Gitar Genja SKA - Mblenjani Janji || Lirik Lagu Genja SKA - Mblenjani Janji
Genja SKA - Mblenjani Janji
Genja SKA - Mblenjani Janji
(Intro) 
C  Em  F  G
Em  Am  F G C

       C               Em
ra ngerti maneh piye carane nyabari..
      F     G     C
kabeh iki.. perlu dipahami..
   Dm      G        Em        Am
mergo tresno iku.. kudu podo ngelengkapi
        Dm
dudu mergo kekurangan..
      G
malah ditinggal pergi..

   C                  Em
saiki ceritone wes bedo karo mbiyene..
      F
aku lan awakmu
      G       C
cuman pernah bebarengan ning kene..
   Dm      G          Em     Am
berjanji sandingan nganti tekan pelaminan
         F        G       C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Intro) 
Dm G Em Am
Dm G C

(Chorus)
       F           G
awakmu lungo, yo lungo ono..
       C     G      Am
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                F            G
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            C          G    Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         F            G
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          C     G       Am
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              F             G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
         C
nggawe loro ati..

(Int.) 
F G Em Am
Dm G C

         C             Em
ra ngiro akhire saiki malah berantakan
        G     G      C
kabeh c'rito naliko dewe mikir masa depan
 Dm        G        Em      Am
awakmu sing mbiyen.. njanjini sesandingan
         F        G      C
nanging awakmu mblenjani perjanjian..

(Chorus)
       F          G
awakmu lungo, yo lungo ono..
       C     G      Am
awakmu ninggal, yo tinggalono..
                F            G
yen kowe wes mlayu.. ojo mbalek maneh..
            C          G    Am
mergo roso iki wes cukup nglarani ati..

         F             G
awakmu teko.. mung gawe dolanan..
          C     G       Am
aku wes wegah.. mending dewe pisah..
              F            G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
        C
nggawe loro ati..

              F            G
saiki wes ngerti.. tresnomu ngapusi..
        C
ku wis ra peduli..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel