-->

Genggam Erat - Nyepelekke Ati

Chord Genggam Erat - Nyepelekke Ati || Kunci Gitar Genggam Erat - Nyepelekke Ati || Lirik Lagu Genggam Erat - Nyepelekke Ati
Genggam Erat - Nyepelekke Ati
Genggam Erat - Nyepelekke Ati
Intro : 
F G C Am
Dm G C

  C        G       Am A
biyen mlaku bareng dadi siji..
  Dm      G       C
susah seneng wis tak lakoni..
      F   G       
sak tenane mripat iki
C      Am
sing dadi bukti
        Dm
yen pancen sliramu 
    G     C
sik ning jero ati..

  C    G        Am A
loro iki sing tak rasakke..
  Dm         G     C  C7
kowe milih mlaku karo liyane..
    F    G      Em  Am
opo awakmu ora ngrumangsani..
    Dm       G     C
loroku iki, sak jroning ati..

Int. 
F G C Am
Dm G C

Reff :
  F      G
 aku tresno kowe
       C     Am
 malah mbok sepelekke
            Dm   G
 yen pancen iki takdire
          C   C7
 tak tompo opo anane..

  F    G
 aku kudu lilo
          C   Am
 yen kowe karo liyane
        Dm
 ra iso tak pekso
        G    C C7
 pancen iki dalane..

Musik : 
F G C Am
Dm G C C7
F G C Am
Dm G C G

 C        G        Am A
opo kurang anggonku ngerteni..
  Dm    G       C  C7
kowe tego blenjani janji..
      F   G         C   Am
tanpo omongan ninggalke awakku..
          F       G       C  C7
wis cukup semene awak dewe le mlaku..

Reff :
  F       G
 aku tresno kowe
       C      Am
 malah mbok sepelekke
           Dm    G
 yen pancen iki takdire
          C   C7
 tak tompo opo anane..

  F     G
 aku kudu lilo
          C   Am
 yen kowe karo liyane
        Dm
 ra iso tak pekso
        G   C C7
 pancen iki dalane..

  F      G
 aku tresno kowe
       C     Am
 malah mbok sepelekke
            Dm   G
 yen pancen iki takdire
           C  C7
 tak tompo opo anane..

  F    G
 aku kudu lilo
          C    Am
 yen kowe karo liyane
        Dm
 ra iso tak pekso
        G    C
 pancen iki dalane..
        Dm   G
 ra iso tak pekso..
           C
 pancen iki dalane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel