Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne

Chord Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne || Kunci Gitar Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne || Lirik Lagu Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne
Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne
Gedibal Songolikur Official - Tak Ikhlasne
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..G..

C     G      Am Em
udan gerimis wengi iki..
   F      G      C
ngelingake tatu neng atiku..
  F      G     Em    Am
kowe.. lungo.. ninggalake janji..
   Dm   G     C G
janji.. sehidup semati..

C      G        Am Em
nadyan abot tak ikhlaske..
  F         G    C C7
nadyan remuk ajur roso iki..
  F    G   Em   Am
tak dongake.. mugo.. kowe..
    Dm    G     C
ora getun.. karo putusanmu..

Int. 
F G C

Reff :
  F      G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em    Am
 akhir cerito iki
 Dm    G
 wis, wis uwis..
       C C7
 tak ikhlaske..

  F      G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em     Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm    G
 wis, wis uwis..
       C
 tak ikhlaske..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

C      G       Am Em
nadyan abot tak ikhlaske..
  F        G     C C7
nadyan remuk ajur roso iki..
    F   G    Em   Am
tak dongake.. mugo.. kowe..
    Dm     G     C
ora getun.. karo putusanmu..

Int. 
F G C C7

Reff :
  F       G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em   Am
 akhir cerito iki
 Dm   G
 wis, wis uwis..
      C C7
 tak ikhlaske..

  F      G
 ora ngiro, bakal ngene
 Em     Am
 tresnomu kanggo aku
 Dm    G
 wis, wis uwis..
       C  C7
 tak ikhlaske..
 Dm    G
 wis, wis uwis..
       C 
 tak ikhlaske..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel