-->

Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan

Chord Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan || Kunci Gitar Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan || Lirik Lagu Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan
Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan
Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan
(Intro) 
Dm G Em Am
Dm G C G

C
 keroso sek wingenane..
         F
kowe nggenggem tangan
     G   C
lan ndekep awakku..
        Dm      G
mlaku bareng neng tunjungan
       Em       Am
mandek neng tugu pahlawan
       Dm
gawe cerito tresno
     G     C  G
neng kuto pahlawan..

C
 nanging saiki wes ilang..
        F
kowe ro wong liyo
     G    C
seng luweh kedunyan..
          Dm    G
ninggalke aku seng setyo
        Em   Am
kanggo areke seng koyo
      Dm
yowes ora popo
        G    C
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Am              Em
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      F          G     C
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Am
kelingan saben wengi
       Em
aku lan kowe nyawiji
       F      D       G
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        F
senajan iseh kelingan
           C     Am
nanging nyadar mpun kelangan
        Dm          G       C
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           F
cukup mung iso tak sawang
         C     Am
mugo langgeng bebarengan
        Dm
yo neng kuto iki
         G    C
kowe ninggalke kenangan..

(Int.) 
Am  Em  F G C
Am  Em  F G C G

C
 nanging saiki wes ilang..
        F
kowe ro wong liyo
     G    C
seng luweh kedunyan..
          Dm    G
ninggalke aku seng setyo
        Em    Am
kanggo areke seng koyo
       Dm
yowes ora popo
        G    C
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Am              Em
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      F           G     C
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Am
kelingan saben wengi
        Em
aku lan kowe nyawiji
       F    D       G
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        F
senajan iseh kelingan
           C     Am
nanging nyadar mpun kelangan
        Dm         G       C
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           F
cukup mung iso tak sawang
         C     Am
mugo langgeng bebarengan
        Dm
yo neng kuto iki
         G     C
kowe ninggalke kenangan..
Am     Dm
 yo neng kuto iki
         G     Em    C
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
        Dm
yo neng kuto iki
         G    C
kowe ninggalke kenangan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel