-->

Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo

Chord Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo || Kunci Gitar Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo || Lirik Lagu Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo
Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo
Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo
Intro : 
C F Dm G F Fm

-G  C         F
sumilire.. angin wengi..
     G         C
nambahi.. kangen ati iki..
    F      G       C
naliko semono kowe ngucap janji
        Dm   G     C F Fm G
janji bakal.. sehidup semati..

  C       G   Am
jujur.. kuwi udu karepku..
       F       G
kui mergo.. wong tuaku ora
C     Am
maringi restu..
        Dm    G     C
mergo raiso.. nompo kahananmu..

Int. 
Dm G C..
Dm G C G

Reff:
   C       F
 kulo sampun lilo tenan
         G    C
 senajan ati kelaran..
  C    F
 ati iki uwes krasan
       G    C
 jebul malah kelangan..

            Dm       G
 kang mas tulung ikhlasno aku
       C       Am
 iki kabeh wes salahku
          Dm
 mblenjanji janjiku
    G    C
 ngapuranen aku..

Int. 
C Am F G
C Am F G

  C      G   Am
jujur.. iki udu karepku..
       F      G
kui mergo.. wong tuaku ora
C     Am
maringi restu..
        Dm    G     C
mergo raiso.. nompo kahananmu..

Int. 
Dm G C Am
Dm G C..

Reff:
   C      F
 kulo sampun lilo tenan
         G   C
 senajan ati kelaran..
  C   F
 ati iki uwes krasan
       G    C
 jebul malah kelangan..

            Dm       G
 kang mas tulung ikhlasno aku
       C      Am
 iki kabeh wes salahku
          Dm
 mblenjanji janjiku
    G    C
 ngapuranen aku..

       C           F
pancen tresno.. ra kudu duweni
  G               C
dilakoni wes kersane Custi
       F     G       C
pancen iki mergo restune wong tuo
Am Dm     G  C
 tulung.. ngertenono..
  Dm   G   F Fm C
kulo.. sampun lilo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel