-->

Fira Azahra - Ikhlas Dalane

Chord Fira Azahra - Ikhlas Dalane || Kunci Gitar Fira Azahra - Ikhlas Dalane || Lirik Lagu Fira Azahra - Ikhlas Dalane
Fira Azahra - Ikhlas Dalane
Fira Azahra - Ikhlas Dalane
C       Em
wes tak angen-angen
 Am   Em
urip bebarengan
  Dm          G
nanging saikine kowe ngilang..
F   G
opo salahku
  C    G/B Am
kowe ninggalno aku
F     G
nangis batinku
        C
kelingan sliramu..

Intro : 
F G Em Am
F G C..

C       Em
wes tak angen-angen
 Am  Em
urip bebarengan
  F       Dm   G
nanging saikine kowe ngilang..
F   G
opo salahku
  C   G/B Am
kowe ninggalno aku
F    G
nangis batinku
       C
kelingan sliramu..

Int. 
Dm G C..

E
 ikhlas dalane
 Am
aku koyo ngene
    Dm  D   G
tak terimo opo anane..

Reff :
            C        G
 belajar ikhlasno sing tak sayang
   E           Am G
 kudu move on soko kenangan
 F       G       C
 roso tresnoku mung semene wae..

              C     G
 dungoku mung siji kanggo kowe
   E     Am G
 mugo iso bahagia
 F      G      C
 Gusti paringi kulo kesabaran..

Musik : 
Dm Am G.
F C F C
F C F -Am
F G C -G/B Am
F G C..

C      Em
wes tak angen-angen
 Am  Em
urip bebarengan
  F      Dm   G
nanging saikine kowe ngilang..
F   G
opo salahku
  C   G/B Am
kowe ninggalno aku
F     G
nangis batinku
        C
kelingan sliramu..

Int. 
Dm  G  C 

E
 ikhlas dalane
 Am
aku koyo ngene
    Dm   D  G
tak terimo opo anane..

Reff :
            C         G
 belajar ikhlasno sing tak sayang
   E           Am G
 kudu move on soko kenangan
 F       G      C
 roso tresnoku mung semene wae..

              C      G
 dungoku mung siji kanggo kowe
   E    Am G
 mugo iso bahagia
 F     G      C
 Gusti paringi kulo kesabaran..
 Dm     G       F   G# -G C
 Gusti paringi.. kulo kesabaran..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel