f --> -->

Eko Mamiek - Kangen Iki

Chord Eko Mamiek - Kangen Iki || Kunci Gitar Eko Mamiek - Kangen Iki || Lirik Lagu Eko Mamiek - Kangen Iki
Eko Mamiek - Kangen Iki
Eko Mamiek - Kangen Iki
(Intro) 
C Em F Em
Dm Am F G C

C      G      Am
 kangen iki wis kepati pati..
F   Dm      G
 opo isih kurang cetho
    Em                 Am
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        F       G
dadi seksine swara atiku..

C     G      Am
 tekan kapan anggonku ngenteni..
F     Dm    G
 nganti semene suwene..
    Em                  Am
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         F       G      C
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

E           Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F       G       C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F     G   Em       Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F     G       C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F  G
ndang mreneo.. mulih..
              C    Em      Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F  G     C
leganana.. kanggo tamba..

(Intro) 
C F F C
C F F G C

E           Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F       G       C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F    G   Em      Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F     G      C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F  G
ndang mreneo.. mulih..
              C    Em      Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F  G     C
leganana.. kanggo tamba..

   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em              Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F  G
ndang mreneo.. mulih..
              C    Em       Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F  G     C
leganana.. kanggo tamba..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel