-->

Eka Bagus - Khawatir

Chord Eka Bagus - Khawatir || Kunci Gitar Eka Bagus - Khawatir || Lirik Lagu Eka Bagus - Khawatir
Eka Bagus - Khawatir
Eka Bagus - Khawatir
Intro : 
Dm G C F Dm G..

     C     G
koyo piye rasane
      F     C
yen ditinggal dewe
      F        G
nelongso atiku ngempet kangen
     C
sing koyo ngene..

C      G
opo ra keroso
 F     C
opo ra peduli
         F
duh kowe wong ayu
        G     C
ngertio sing tak rasakke..

      E
saben nelfon awakmu
        Am-G  D
kok amung mendhel wae
 Dm           
opo sliramu ngerti
F
piye rasane 
      E
yen adoh karo kowe..

Reff :
  Am A        Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F          B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am     A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F        B
 opo pancen sliramu
      E
 uwis lali marang aku..

  F
 opo kowe risih
          Am
 mbendino tak kabari
      E               
 ngapurane.. aku mung 
 F-Em-Dm-C-Bm-Am-G#m-E
 khawatir..

Musik : 
F C F G A
Dm G C F Dm G.. 
ho o oo o.. ha aa a ha..
        
C     G
opo ra keroso
 F     C
opo ra peduli
        F
duh kowe wong ayu
        G    C
ngertio sing tak rasakke..

      E
saben nelfon awakmu
        Am-G  D
kok amung mendhel wae
 Dm           
opo slirahmu ngerti
F           E
piye rasane yen adoh karo kowe..

Reff :
  Am A   Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F          B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am     A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F        B
 opo pancen sliramu
      E
 uwis lali marang aku..

  Am A    Dm
 aku.. mung pengen ngerti kabarmu
   F          B
 pengen kerungu suaramu
          E
 pengen ketemu awakmu..

 Am     A
 wis pirang tahun
       Dm
 ngucapke janji setiamu
  F        B
 opo pancen sliramu
        E
 uwis lali marang aku..

  F
 opo kowe risih
       Am
 mbendino tak kabari
      E         Am
 ngapurane.. aku mung khawatir..

Outro : 
Am Dm F E
 ha aaa..
Am Dm F E     Am
  aku.. mung khawatir..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel