-->

Dory Harsa - Salahku Opo

Chord Dory Harsa - Salahku Opo || Kunci Gitar Dory Harsa - Salahku Opo || Lirik Lagu Dory Harsa - Salahku Opo
Dory Harsa - Salahku Opo
Dory Harsa - Salahku Opo
Intro : 
C D Bm Em F..D..

   G   D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am       D   G
kowe medhotke katresnan..

 G   D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C      D    G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
      C     D
 niki salahku nopo
      Bm      Em
 mbok njenengan pirso..
   Am     D     G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C       D
 nangis batin kulo
            Bm      E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am     D        G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Musik : 
C D Bm Em
Am D G G-Am-Bm-G
C  D  Bm  E
o.. ooo.. ooo o oo..
Am D G..

   G   D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am       D   G
kowe medhotke katresnan..

 G   D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C      D     G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
      C    D
 niki salahku nopo
      Bm     Em
 mbok njenengan pirso..
   Am      D      G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C      D
 nangis batin kulo
            Bm     E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am    D        G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

      C    D
 niki salahku nopo
      Bm      Em
 mbok njenengan pirso..
   Am     D      G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C       D
 nangis batin kulo
            Bm     E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am     D        G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..
     Am     D        C
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Outro : 
C D Bm E Am..D..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel