-->

Dope - Ranemu Dalane

Chord Dope - Ranemu Dalane || Kunci Gitar Dope - Ranemu Dalane || Lirik Lagu Dope - Ranemu Dalane
Dope - Ranemu Dalane
Dope - Ranemu Dalane
Intro : 
F G Em Am
F Dm B E..

    Am         Dm
wes cukup wae.. tekan semene
   G            C     E
critoku ro koe.. ranemu dalane..

  F        G
koe sing wis ratau ngerti
  Em   Am
lorone ati iki
  Dm
raiso ngerteni
   F       G         E
saiki.. koe lungo ninggal janji..

F            G
nanging kabeh ceritane awakdewe
    Em      Am
wes raiso yen diteruske
F        Dm
nangis atiku kelingan sliramu
  B      E
netes ning pipiku..

Reff :
   Am  G
 rakuat atiku
     F        C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm     G          C   E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu..

     Am    G
 wes aku tak mundur
    F       C
 timbang malah soyo ajur
     Dm      G     C
 tresno iki saiki uwes luntur..

Musik : 
F G Em Am
Dm..F G..
F G Em Am
Dm..F G..

  F        G
koe sing wis ratau ngerti
  Em   Am
lorone ati iki
  Dm
raiso ngerteni
   F        G         E
saiki.. koe lungo ninggal janji..

F            G
nanging kabeh ceritane awakdewe
    Em     Am
wes raiso yen diteruske
F        Dm
nangis atiku kelingan sliramu
  B      E
netes ning pipiku..

Reff :
   Am  G
 rakuat atiku
     F         C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm      G         C   E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu..

     Am    G
 wes aku tak mundur
    F       C
 timbang malah soyo ajur
     Dm      G     C
 tresno iki saiki uwes luntur..

   Am   G
 rakuat atiku
     F        C
 nyanding tresno ro sliramu
 Dm     G         C   E
 aku rabetah ngrasakke sifatmu..

     Am    G
 wes aku tak mundur
    F      C
 timbang malah soyo ajur
     Dm     G     C
 tresno iki saiki uwes luntur..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel